Fjordbyen i Aalborg

Jeg kan se, at sidste opslag var i ‘18. Det er for dumt, at jeg ikke her deler nogle af alle de dejlige historier jeg render på - eller laver nogle serier med ord der passer til. Jeg lever jo mest, når jeg kommunikerer, skriver og deler. Så her kommer lidt fra Fjordbyen, eller skurbyen, som de lokale kalder den.

Pink Flamingos. Jeg er sikker på, at ejeren er gået efter en smule Miami Vice stemning her.

Pink Flamingos. Jeg er sikker på, at ejeren er gået efter en smule Miami Vice stemning her.

Lidt mere retro feel

Lidt mere retro feel

Fjordbyen ligger lige inden man når friluftsbadet, og hører til de dejlige ting ift byens rivende udvikling, hvor man ellers, på mange områder, har skændet havnens ansigt - akkurat som i København og Aarhus.

….

….

Man glemmer hurtigt klodens tilstand, og hvor åndssvage moderne mennesker er, når man traver en tur gennem, hvad der dybest set er kolonihaveliv. Det er godt at glemme ind imellem.

Together :)

Together :)