Punk & Støj - også i billederne

I weekenden var jeg tilbage på 1000Fryd, som jeg frekventerede en del som ung. Det var lidt full circle. Min ven skulle spille der - og endda en genre vi lyttede til dengang. Da jeg kommer ind på fryden, er der ikke meget der har ændret sig. Langt henad vejen, så er det de samme typer der hænger ud der, og har man én gang følt sig hjemme der, så er det lidt som at komme hjem igen. Det er altid en kamp at skyde de her venues, og det afhænger helt af lyset. Jeg synes dog åbenbart ikke, at mine billeder var grynede nok - jeg taber kameraet fordi jeg hænger fast i en krog, samtidig med, at en ung fyr med meget langt hår baldrer ind i mig. Jeg mindes jeg tjekker indstillinger, men overser, at min stabilizer er røget af, hvilket har givet en noget special æstetik. Ud over det, så havde jeg de 'forkerte' linser med. Men fuck, Clean Boys spiller fedt!

TCB-3.jpg